#1

Adidas Superstar 80s Smoke Pack Print Online

in Mac Neulinge/Kaufberatung 03.12.2015 13:06
von colbyasa | 2 Beiträge

Den seneste Clot x adidas Originals samarbejde kommer fra brugen af ​​Adidas Superstar 80s Herre Tilbud Outlet silhuet. Denne Clot x adidas Superstar 80s 84-LAB "Camo" udgaven har en fuld camouflage base med premium Sort læder overlays, Hvid detaljer på det indre, snørebånd, branding, hårdt shelltoe og tunge. Skoen afsluttes med label branding på tungen.

Den seneste Clot x Adidas Superstar 80s Smoke Pack Print Online 84 Lab "Oliven Camo" er nu ankommer til detailhandlere for tilgængelighed. Denne adidas Superstar 80s er bygget med en læder og mesh øverste, der er gjort op i en Olive Camouflage print, med sort læder detaljer, færdig med en off-White tåkappe. Andre detaljer omfatter en hvid interiør, snørebånd og branding. At gå sammen med adidas Superstar 80s "Tilbage i dag" Grøn-Money udgave, vi nu tage et kig på Bourgogne-versionen. Skoen er bygget med en præmie nubuck Bourgogne overdel med rød læder accenter, fedt throwback snørebånd og en off-hvid tå skal og ydersål.

Der er et par specialudgave adidas Superstar 80s udgivelser, der allerede har fundet sted, og er indstillet til at frigive under NBA All-Star Weekend. Et af de par, der for nylig har udgivet i denne Shawn Stussy x Adidas Superstar 80s Smoke Pack Print Online udgave. Den silhuet har en præmie Night Indigo læder overdel med guld, Mørk Marine, og hvid accenter afsluttet med Shawn Stussy branding på fanen hælen.

Efter et kig på "White" udgave, vi nu vende vores opmærksomhed mod Adidas Superstar 80s Sort Hvid Skobutik Clean "Sort / Hvid" version. Denne adidas Superstar 80s er en af ​​mange andre udgivelser, der vil blive fejrer silhuetter '45th jubilæum. Bygget med en fuld glat sort øverste, der omfatter en shell tå boksen, med mindre antydninger af metallisk guld på branding sidder oven på en ren hvid sål.

De seneste Adidas Superstar 80s Tilbud at frigive kommer i denne all-White farveskema til at hjælpe fejre silhuetter 45th jubilæum. Denne udgave af adidas Superstar 80'erne er døbt Clean, og er bygget med en fuld glat læder basen færdig med en shell tå. Skoen er accent med mindre sorte detaljer og Metallic Gold branding. For den 45. årsdagen for adidas Superstar, har adidas hooked op med streetwear legenden Nigo at frigive Nigo x adidas Superstar 80s "All-Star" samarbejde. Inspireret af NBA All-Star festligheder i New York, er den ikoniske sneaker klædt i en all-over Adidas logo print i en grå og hvid læder base.

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 29 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: johngarebi
Forum Statistiken
Das Forum hat 8997 Themen und 9568 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).