#1

nike air huarache sko rabatt rea online

in User Unterhaltungen 07.01.2016 11:02
von jamesshiny | 2 Beiträge

Den nya Ljus Beige / Laser Crimson nike air huarache herr sverige lägger ännu en sjuk färgsättning till den klassiska siluett långa lista av droppar. Behåller sin rika designhistoria, en ljusbeige läder och neopren bas finner sig accentueras av en pulserande dos av laser crimson och vit. Medan fläckig mellansulan ger en fin estetisk känsla, Pebble liknande konsistens flyter hela build stjäl showen.Att ett antal gästspel under de senaste månaderna, vänder nike air huarache billigt upp igen, vilket tillsammans med det vävda paneler i en "Venom grön" paket. Genom en kombination av mocka och neopren, de övre funktionerna grå som den primära färgen, stärkt av en kungsblå toffeln. Som nämnts tidigare är det annars slät panel tårna nu sett bär ett vävmönster, visa upp olika nyanser av grått.

Ursprungligen släpptes 1991, har Tinker Hatfield utformad nike air huarache safari triple svart gjort en ny körning som en livsstil alternativ. På grund av sin framgång, kommer modellen att se att fortsätta sin retro fart under 2014 med nya stil koder, däribland Nike Air Huarache "Slate Blue". Använda den klassiska nyans av blå på den släta läder överliggande paneler och tårna, kontrasterar marinblått nyansen på neoprenfoder och gummi klack klipp. En utbuktande svart mellansula ger SKU en tålig tur att anlända under de kommande månaderna.

Ursprung som en prestation löpare, har historiska nike air huarache dam rea nu övergått till en livsstil modell som är vanligare på trottoaren. För att matcha upp med sin nya ur kurs överklagande är neopren ärm silhuett klädd i en ny makeup som ställer upp med tuffare terräng. Nike Air Huarache "Flint Spin" pinnar formen i en gyllenbrun bas, kontrasteras av en svart häl klipp, mellansula, och neopren liner.Många av de senaste nike air huarache rabatt färgställningar har enbart släppt över dammen, men nu en av de begränsade utseende gör sin väg till USA Bekräftat för en state utseende, Nike Air Huarache "Blue Hero" tar denna klassiska sparkar och placerar den i en förenklad stil kod som är uppfriskande för sommaren. Denna makeup placerar varg grå över med subtila safari tryck på toppen av en svart och blå neopren toffeln. Vit lägger till en tredje färg på tårna och behagligt mellansula, medan sol rött gör Huarache logo på tungan sticker ut.

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 23 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: sonisharma7776
Forum Statistiken
Das Forum hat 8495 Themen und 8997 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).