#1

Kjøp Nike Air Huarache Woven

in Gerüchte und Neuerscheinungen 18.01.2016 09:04
von Johnwee | 1 Beitrag

Fans av modellen er ingen tvil takknemlig for at det er på denne plattformen, men kanskje litt skuffet over at det ikke er blitt gitt noen regelmessige oppdateringer som noen av de andre NIKEiD favoritter. Å gjøre opp for det skjønt er jevn strøm av joggesko dukke opp i en butikk, den siste av dem er dette paret. Sneaker er, dessverre, en kvinner bare affære. Det som er bra er at disse tone kvinners Nike Air Huaraches har vært slippe state på den vanlige, så å importere et par kanskje ikke være nødvendig. Nike Air Huarache Dame Nettbutikk

Nike Sportswear fortsetter å få mer ut av tandem av kongeblå og ulv grå, denne gangen sammenkobling de to på den klassiske Nike Air Huarache Herre Beste Pris. Denne premium make-up sports en kongelig semsket skinn, som brytes en grå neopren bootie og sort interiør. Grey håndterer også den bakre stroppen og mellomsåle for å hjelpe hetten av utseendet. Hvorvidt det var intensjonen, er en annen Nike Air Huarache treffer detaljhandel med Air Jordan 1-lignende blokkering. Svart og blå split arbeid på NM (Natural Motion) versjon av løperen, som favoriserer "Royal" colorway av den opprinnelige Air Jordan. Spettet tau blonder og en klar hælstroppen lås i passform, mens en hvit flex enkeltperson shores ting opp nedenfor.

2 015 ser ut til å bli mer fylt med Nike MAG tribute farge- enn noe annet år, noe som gir mening gitt at det er samme år Marty McFly reiste frem til i Back to the Future Part II. Noen av disse hyllester er mer direkte enn andre. Nike SB Dunk Low "MAG" pair, for eksempel, gikk så langt som å plante en hoverboard grafikk på sålene. På den andre enden av spekteret er dette Kjøp Nike Air Huarache Woven, som har den velkjente grå og blågrønn colorway selv om det ikke åpenlyst referere til Marty McFly joggesko.

Nike Air Huarache Rabatt "Croc Suede" pair i grått vil ikke stå alene - det er minst to parene på vei med samme utseende. Disse parene kommer i svart og teamet rød, henholdsvis. Mens Nike Air Huarache og Nike Air Huarache Lys har blitt truffet eller savner så langt som state utgivelser går, Nike Air Flight Huarache ikke er partisk i at riket, så det bør ikke være mye bekymring om en utgivelse i Nord Amerika.

Nike Air Huarache Salg har ikke vært så opptatt en sko som Nike Air Huarache, så det har ikke vært utsatt for så mange materielle eksperimenter. Det vil se sin vanlige skinn kvittet snart skjønt på denne utgaven, som erstatter den med en grå semsket skinn som har fått en croc mønster preget på den. Den grå er konsekvent gjennom hele sneaker, som stikker med små variasjoner på skyggen hele den øvre.

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 23 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: ghnmsdgdfg
Forum Statistiken
Das Forum hat 9154 Themen und 9727 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).