#1

Avoir à rappeler que souvent les gens portent

in Mac Neulinge/Kaufberatung 03.08.2016 08:12
von ertdnama | 3 Beiträge

Echt, tegenwoordig vindt u een groot deel van de zien style bewust mannen gekleed in Mba schoenen, t -shirts, jassen, . en vele anderen. Dit is een populair product wat slechts een trend onder mensen van alle leeftijdsgroepen rangesFeature Inhoud, vooral onder de jongeren. chaussures nike pas cher homme China en Taiwan zal naar verwachting de grootste marktconform van Adidas Set. het vertrouwen van de Duitse fabrikant van sportkleding, Adidas Chinese markt is fantastische bracht. De toekomst China kan de Verenigde Staten te vervangen en draai haar grootste markt in de wereld. Gisteren, Adidas vrijlating je vierde prestatierapport kwartaal, en bruto-omzet van Adidas is toename uit in dezelfde periode van vorig doorgaan jaar 2. 93 miljard euro tot 3. 26 miljard dollar euro, met 11% groei tarief. De nettowinst zijn te verhogen van dezelfde tijd vorig jaar 7 ontelbaar euro naar 18 miljoen ontelbaar euro.

De stijging voor een groot deel, benut uit China, Rusland en Noord- America's gunstige prestaties. ? Likas beweert dat tot 2015, 50% Adidas Vennootschap zullen inkomen bruto-omzet groei komen uit de bovengenoemde markten en sales performance Chinese markt zal zijn speciaal belangrijk. Adidas opende 1175 sub vestigingen in Tiongkok vorig jaar. Op dit moment hebben ze 6700 verkooppunten, en de bedrijven jaarlijkse omzet bedraagt ​​in Chinese markt heeft al ingehaald 1 miljard euro. nike air max 1 essential homme pas cher Zamberlan binnen|zal blijven vergroten investment, de uitbreiding van e-sales platform en verlenging storage logistieke markt de gehele China. Er is geanticipeerd die in het jaar van 2012, zal er groei met dubbele cijfers in Chinese verkopen op de markt.

Dankzij low cost, de detailhandel en de groei met dubbele cijfers andere bedrijven ', Adidas groep verkoop van producten-inkomsten in het jaar van jaar 2011 werd verhoogd met 13% dan wat dan ze hadden verwacht, wat bereikte 13. 3 miljard euro , het creëren van een nieuw record overmatig. Adidas had verwacht in vorig jaar november die wordt geprofiteerd van de vorig wedstrijd van Europese Championship en de Olympische spelen van Londen, terug van 2012, de bedrijven winst per aandeel nike air max 2016 soldes kunnen zijn toegevoegd 10% tot 15%. Als gevolg van de dubbele cijfers raise sportieve expressie lijn en sportieve mode reeks, de Greater China regio marketing en reclame inkomsten bereikt 1. 229.000.000.000 euro, een stijging van 23%, die bleek te zijn de meest zijn snel groeiende regio.

Ondanks voordelen onzekerheid van de wereldwijde financiële vooruitzicht, maar als gevolg van vaak het groep hoog blootstelling tempo en winkelbedrijven 'lange termijn uitbreiding in snel stijgende ontluikende markten, marketing bedrijven' vooruitgang zal op voordelige wijze worden beïnvloed gestimuleerd. Adidas 'uitbreiding in Chinese markt zal bezetten groot potion van inheemse merken markt. Eerder, Nike en ook Adidas uitgeroepen tot een nike air max zero homme pas cher direct na ander dat ze zullen vergroten andere en op te slaan bouw niveau markten 'derde en geschaafd te lanceren uit oplossingen die meer dicht bij de tweede met derde niveau markten 'kosten, dus hun speerpunt meestal direct in de binnenlandse sportieve merken belangrijkste markt. De gegevens demonstreert de binnenlandse merken 'winsten in de tweede en 3e tier steden is goed voor 70 percent tot 80% van hun totale inkomen ontvangsten. Het is noodzakelijk om de invoering van de weg schoenen met wafers.

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 32 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: russbedner
Forum Statistiken
Das Forum hat 9035 Themen und 9607 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).