#1

Den Nike Air Max TILBUD Sports Sko

in User Unterhaltungen 20.01.2017 07:19
von Flong1958 | 10 Beiträge

Hvis du er en fan af nike air max tilbud og Free teknologi, jeg er temmelig sikker på Nike Free Flyknit Mercurial er en af ​​dine foretrukne modeller. Denne seneste colorway har modellen kommer i en all-Grå tonale æstetik. Lad os få et nærmere kig på disse on-fødder billeder af Nike Free Flyknit Mercurial Wolf Grey.The fodbold-inspirerede silhuet kommer i en Flyknit øverste udført i to forskellige nuancer af grå. En lille smule af Black kan ses ved hjælp af hælen hætten og Nike Swoosh på forfoden.


Præcis en måned siden så vi udgivelsen af ​​komikeren Kevin Hart underskrift sneaker med nike air max tilbud mænd "Hustle Hart" i den helt sorte colorway. Næste op for internationale superstjerne er to colorways, der er inspireret af hans to children.Presented Ovenstående er den blå colorway, der er inspireret af den rolige og tankevækkende attitude Hart datter, Heaven. The Free Train Instinct har en kæde strik øverste, der holder dig mageligt låst i løbet laterale bevægelser.


En håndfuld af ny colorway af nike air max 1 har for nylig bi indført. En af disse colorways sker for at være den Obsidian colorway du ser ovenfor. Selv om det måske ikke er så lyst eller levende som nogle af de andre muligheder, dette Obsidian colorway vil stadig få jobbet på Udført sko kommer vinde en vævet konstrueret øvre gjort i en Obsidian colorway. Desuden er nubuck overlays placeret på sidepanelerne såvel som på hælen for en præmie motiv.


Charles Standish

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 17 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: sonisharma7776
Forum Statistiken
Das Forum hat 8495 Themen und 8997 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).