#1

vindt een paar verschillende opties

in User Unterhaltungen 15.08.2017 08:18
von Niepan | 136 Beiträge

Nu je weet waarom je hardlopende schoenen nodig hebt, is het belangrijk om de delen van een typische lopende schoen te begrijpen. Elk deel is een stukje puzzel om de beste pasvorm en ondersteuning te vinden voor uw nieuwe lopende gewoonte. De drie basisdelen van een lopende schoen zijn de bovenste, de middelzool en de buitenzool.

De Nike Air Max 90 Dame bovenkant van de lopende schoenen zijn de bovenste delen die je voeten bedekken. U vindt een paar verschillende opties, elk met voordelen in bepaalde situaties. Hier zijn een paar van de typische loopschoenen boven opties:

Synthetisch leer: Het synthetische materiaal op de meeste lopende schoenen maakt de schoenen lichter en sneller droog, terwijl het nog soepel en duurzaam blijft.

Nylon of nylon mesh: Zelfs lichter in design, bovenkant van nylon laat je voeten Nike Air Max Tavas Hombre echt ademen.

Waterdicht: Sommige lopende schoenen hebben een waterdichte bovenkant met een speciaal membraan om vocht in te houden. Deze soorten schoenen hebben nog wat ademendheid, maar niet zo veel als sommige schoenen.

De middelzool is waar u al uw steun en kussing krijgt, en het valt tussen de boven- en de buitenzool. Midsoles komen in veel verschillende ontwerpen met verschillende eigenschappen die spelen in hoeveel steun de schoen biedt. Hier zijn enkele dingen om te zoeken in midsoles:

EVA: Dit middelzoolmateriaal is een van de meest voorkomende schuimsoorten die worden gebruikt in loopschoenen die zijn ontworpen om de voeten te kussen. Het schuim komt in verschillende dichtheden, die kunnen worden gebruikt om de voet op een bepaalde manier te ondersteunen.

Midsole cushioning apparaten: Terwijl EVA een goed werk Nike Air Force 1 Dames heeft om de schoen te kussen, bevatten sommige stijlen extra kussen in de EVA tussenzool, zoals ingekapselde lucht of gel.

Mediale posten: Vaste delen in de middelzool worden posten genoemd en worden gebruikt voor duurzaamheid, om de boog te ondersteunen of om overpronatie te beheren. Ze zijn vaak gemaakt van hogere dichtheidsdelen van EVA of TPU. Stabiliteits- en bewegingsbeheerschoenen bevatten vaak posten, die het gewicht aan de schoen toevoegen.

Shanks: Een verstijfde sectie onder de boog heet een schacht. Sommige zeer lichtgewicht en flexibele schoenen bevatten geen schacht, maar de meeste doen. Ze moedigen aan de teen te buigen in plaats van op de boog voor een goede voetpositie en opvallend.

Platen: Als u van plan bent veel rennen te doen, zoek dan middelsoles met platen. Dit dunne materiaal verstijgt het Adidas Tubular Mujer voorhoofdgebied om de zolen van je voeten te beschermen tegen rotsen of andere voorwerpen in je looppad.

De buitenzool is het buitenste gedeelte van de schoen en is typisch gemaakt van rubber. Typische rubberen typen omvatten:

Geblazen rubber: Dit type rubber geeft een gevoelig gevoel en is lichter in gewicht, waardoor het veel voorkomt in wegenrails.

Koolstofrubber: Vaak gevonden in loperschoenen en op de hakken van andere lopende schoenen, koolstofrubber is robuuster voor langere slijtage.

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
0 Mitglieder und 17 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: sonisharma7776
Forum Statistiken
Das Forum hat 8495 Themen und 8997 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).