#1

Na een bloemrijke jungleafwerking

in Mac Neulinge/Kaufberatung 05.09.2017 07:54
von Copunty | 5 Beiträge

Na een bloemrijke jungleafwerking, is de adidas stan smith nu een jungle thema, deze keer inspireren van de levendige kleuren van de regenwouden van Rio de Janeiro. Treffers vol op de flywire en Swooshes spreken het alvast heldere ontwerp uit, terwijl het model goed is gecompenseerd tegen een schone witte middelzoolunit en een unieke buitenzool die een responsieve kussing levert, evenals uitzonderlijke stabiliteit bij het rennen.


De adidas shoes online is opgebouwd uit een bovenste bovenkant van een neopreen, die vervolgens om de voet wordt verpakt door een set verstelbare riemen die niet alleen een unieke look geven, maar ook extra ondersteuning bieden. U vindt ook TPU armor op de teen voor extra duurzaamheid. Een Nike Swoosh verschijnt onder het TPU-netwerk, terwijl Zoom Air cushionining op de hiel wordt gebruikt.


adidas tubular shadow is klaar om de volgende generatie high-performance tennisschoenen te ontketenen door de gewaagde en innovatieve NikeCourt Air Zoom Ultrafly te presenteren. In tegenstelling tot alle tennisschoenen daarvoor, heeft de Ultrafly zware inspiratie van een paar van de snelle en lichtgewicht voetbal-, voetbal- en trackmodellen van het merk. Geïnspireerd om de perfecte mix van een tennisschoen en een trackspike te creëren, riepen NikeCourt-ontwerpers het uit om een ​​"raketschip" voor tennis uit te vinden.


Dana Pare

nach oben springen


©2009-2012

Besucher
1 Mitglied und 18 Gäste sind Online:
Sebahtstian

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: shahanurmf
Forum Statistiken
Das Forum hat 8503 Themen und 9005 Beiträge.
Besucherrekord: 124 Benutzer (12.09.2017 09:09).